Foto's [PR]ess Productions

Wie deHOUTjournalist  terugziet op de beurs en eerder in beeld bracht zijn:

Aanstormend talent in hout

Het Hout en Meubilerings College geeft studenten en afgestudeerden de kans om zich te manifesteren op diverse nationale en internationale beurzen. De eigen HMC Expo’s op de thuisbasis van de scholen in Amsterdam en Rotterdam zijn altijd een feest om het aanstormend talent in hout te volgen tot hun eindexamen. Bij sommige studenten zie je al direct dat zij groeien in hun vakmanschap. De redactie van deHOUTjournalist.nl besteedt regelmatig aandacht aan het HMC, de expo's en beursdeelnames. Studenten en afgestudeerden kunnen ook zelf in actie komen en zich presenteren. In 2016 viel het HMC op door de deelname van o.a.

HMC Expo 2017

Wie zich dit jaar op de HMC stand zal presenteren is nog even de vraag. In ieder geval een aantal van de afgestudeerden die zich op de HMC Expo 2017 presenteerden. 
In de onderstaande editie besteedde deHOUTjournalist al aandacht aan de Expo's in Rotterdam en Amsterdam:

VTwonen ontwerpwedstrijd!

Voor de jubileumeditie van VT Wonen&Design beurs is geen ontwerpwedstrijd uitgeschreven. In 2016 daagde VT Wonen ontwerptalenten uit om mee te doen aan een ontwerpwedstrijd. De redactie kreeg meer dan 300 reactie. Uit de ingezonden ontwerpen, creaties en ideeën kwam direct één ontwerp naar voren: de opgebonden stellingkast Tied-Up 34-2 van Hendrik Jan Soët. Hij werd dan ook de absolute winnaar van de VT Wonen designprijs 2016. De jury omschreef het winnende ontwerp als “Basic met een twist, dat past in ieder interieur én is gemaakt van natuurlijke materialen”.