af Het armatuur van de ‘Woodlight’ is gemaakt van oud -uitgewerkt- Frans eikenhout. Het LED-systeem is gemonteerd op een aluminium profiel dat verzonken in het hout wordt gemonteerd. Bovenin de houten balk is een ruimte uitgefreesd voor de adapter en andere toebehoren. De opvallende ophangbeugel klemt naadloos om de balk en is vervaardigd uit warmgewalst stripstaal van het type corten, blauwstaal, gun metal of rvs leveren. Door het toepassen van dun staaldraad voor het ophangen en transparant snoer gaat alle aandacht naar het balklamp.

Vijf lichttypen

De RA-waarde van 95 geeft aan een belicht object nagenoeg een natuurgetrouwe kleurweergave. De hoogwaardige White Powerline van Dydell geeft vijf voorgeprogrammeerde LED-lichttypen die je met de lichtschakelaar kunt activeren. Je kunt het LED licht tunen naar functioneel-wit licht (5000K) om te lezen als het warm-wit romantisch licht (2000K). 

Hergebruik

Industriële verlichting is de ‘core business’ van de broers Chiel en Gijs Bodt. Hun bedrijf Indusigns maakt sinds 2013 ook meubels én hondenmanden. Hergebruik van materiaal staat centraal. Oud hout neemt daarin een bescheiden plaats in. Gebruikt worden ook afgedankte olievaten, zinken tonnen, oud gereedschap, stalen jerrycans… ‘Het geeft onze collectie de uitstraling waar we naar streven: authentiek en met karakter. Bovendien maakt het ieder product uniek.’

Chiel is de creatieveling en broer Gijs richt zich op de marketing en Social media. Samen struinen zij rommelmarkten, oud-ijzerhandelaren en boerenerven af, zoeken tussen het grof vuil op straat en googlen op internet op zoek naar alles wat bruikbaar zou kunnen zijn. Behalve vrije ontwerpen levert Indusigns vooral maatwerk.