Vogel’s Producten, bekend van de lijn TV-muurbeugels, is blij met de exclusieve samenwerking die zij is aangegaan met Malte Kidde. Op de VT Wonen&Design beurs is de driepoot gelanceerd. Het is het eerste product in de Colloboration Serie die via het reguliere dealernet wordt verkocht. Klik hier voor een video over het ontwerpproces.

Malte Kidde

De roeping van Malte Kidde is het creëren van elegante, Scandinavische meubels. Zijn doel is het ontwerpen van meubels voor TV-sets, geluidssystemen en ander HiFi-apparatuur. Nadat Malte afstudeerde aan de Aarhus School of Architecture in Denemarken, koos hij ervoor om onder zijn eigen merk te ontwerpen. Door zijn uitgebreide kennis over elektronische consumentenproducten en architectuur kan hij deze twee werelden gemakkelijk combineren in zijn dagelijkse werk.

Geen gedoe met snoeren meer

Voor de moderne manier van vrijstaand TV-kijken zijn scartkabels en bossen kabels niet meer nodig. Moderne audio en TV apparatuur vereist het minimale of helemaal geen aansluitsnoeren meer. Natuurlijk zijn er meer aanbieders op op het gebied van TV standaards, maar bij dit ontwerp is ook rekening met wat je nog meer niet –op de grond of aan de muur- in beeld wilt krijgen als je TV kijkt. Aan de achterzijde bevindt zich een ophangsysteem voor een spelconsole en/of de wifibox van de kabelaar. De aansluitkabel die nodig is kan in de achterpoot weggewerkt worden. De standaard is ontwikkeld voor flatscreens van 46-70” met een maximaal gewicht van 40 kg.