Natuurlijke wandelstokken vinden de broers fascinerend. ‘Een stok uit het bos kan iets heel persoonlijks worden. Een eigen verhaal vertellen, avonturen beleven en mooie herinneringen opleveren. 

Designed by nature

Rogier woont in Barneveld aan de rand van de prachtige Veluwe. Hier vind je uitgestrekte heidevelden, zandverstuivingen en bossen met oeroude bomen die weer en wind trotseren. Iedere boom en daarmee ook het hout vertelt een verhaal. Dat maakt wandelstokken uniek en intrigerend. Het Crea Natura motto is: 'Designed by nature'. De wandelstokken die Rogier en Serge maken worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt.  

Het bos in

Crea Natura organiseert ook workshops en activiteiten rond het thema van de natuurlijke (wandel)stok. Tijdens deze activiteiten zet Rogier zijn kennis en ervaring in zowel het onderwijs als de boomchirurgie in. Het begeleiden van groepen en het delen van kennis over de natuur is hem niet vreemd. Tijdens een workshop of wandeling neemt hij mensen mee in de wonderlijke en avontuurlijke wereld van stokken uit de natuur.