De kunst van het stofferen

Afhankelijk van het tijdsbeeld waaruit een stoelontwerp stamt, wordt gestoffeerd volgens de moderne of klassieke technieken en de bijbehorende stoffen in de gewenste patronen en kleuren gezocht en verwerkt. Roos beschikt over de vak specialistische kennis  en vaardigheden voor zowel het klassiek als het modern stofferen. 

In tuinmeubelen, met name lounge sets, ontbreekt het nogal eens aan goed zitcomfort. Roos weet hoe belangrijk zitkussens zijn: "Ik heb al aan menig tuinset het juiste zitcomfort gegeven in trendy zitkussens." 

Eigen ontwerp

Roos heeft niet de ambitie om zelf meubels te ontwerpen. In die zin vindt zij het leuk dat With PLeasure Design haar buurman is in hetzelfde pand. En wie een eigen meubelontwerp wil laten produceren kan in hetzelfde pand terecht bij Konijn Houtbewerking, het bedrijf dat haar haar vader oprichtte, gespecialiseerd in houten trappen, interieurbetimmering tot maatmeubilair. Klassiek en modern.

Vintage en Old timers

Stoelen van bekende ontwerpers gooit niemand zomaar weg en het opknappen van vintage meubelen is een goede investering. Roos weet ook dat het stofferen van stoelen in oldtimers iets heel speciaals is wat zitcomfort betreft. "Het is een wereld apart, en al een hele kunst om de bijpassende stof of leersoort in de kleuren en dessin uit die tijd te pakken te krijgen.”
Diverse voorstoelen en achterbanken heeft Roos voorzien van een nieuwe bekleding, geheel volgens het klassieke voorbeeld.