Wanneer je jouw persoonsgegevens verstrekt aan deHOUTjournalist, geef je toestemming om deze te gebruiken en te verwerken conform deze privacyverklaring. Persoonsgegevens worden gekoppeld aan informatie die deHOUTjournalist verzamelt en vastlegt wanneer je gebruik maakt van aangeboden interactie en diensten. Bij de verwerking van persoonsgegevens houdt deHOUTjournalist zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. 

Verwerking gegevens

Het online weblog magazine deHOUTjournalist.nl gebruikt alleen gegevens die vrijwillig zijn gegeven door bezoekers en gebruikers.

With Pleasure BV / deHOUTjournalist gebruikt jouw gegevens voor het bevestigen, uitvoeren van HOUT[PR] opdrachten, het mailen van nieuwsbrieven, verwerken en terugkoppelen van ingezonden content, het verzamelen van gebruikersinformatie en het toezenden van berichten aangaande updates van deHOUTjournalist. Jouw gegevens worden anoniem verwerkt voor het maken van profielen, analyses en statistieken ter verbetering van deHOUTjournalist.nl en de diensten die het weblog magazine aanbiedt.

Social Media

Link-buttons in content/schermen maken het mogelijk om items/schermen van deHOUTjournalist.nl te promoten, te liken of te delen op de beschikbare Social Media tools: Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Pinterest, Whats App…... Deze tools worden geactiveerd door de codes en Cookies die  Social Media gebruikt. Elke Social Media tool omschrijft in de eigen privacyverklaring hoe zij met jouw persoonsgegevens omgaan.

Nieuwsbrieven

Het weblog magazine deHOUTjournalist.nl verspreidt nieuwsbrieven om je op de hoogte te houden over content en acties. Wie zich aanmeldt plaats zijn naam en e-mailadres op een mailinglijst van abonnees en ontvangt deze nieuwsbrieven. Elke nieuwsbrief bevat een opt-out link voor het opzeggen en verwijderen van de gegevens in de mailinglijst. Abonneebestanden van deHOUTjournalist worden niet aan derden beschikbaar gesteld of verkocht.

Beveiliging gegevens

With Pleasure BV / deHOUThournalist.nl maakt gebruik van uitgebreide veiligheidsprocedures om te voorkomen dat onbevoegden zich toegang kunnen verschaffen tot de verwerkte gegevens.

Je hebt het recht om inzage, correctie en verwijdering van jouw gegevens op te vragen. Neem daarvoor contact met deHOUTjournalist via wpdesign@quicknet.nl

Aanpassen privacyverklaring

With Pleasure BV / deHOUTjournalist.nl behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring aan te passen en deze online op deHOUTjournalist te plaatsen.