Op Meesterlijk toonden Marieke van Genderen en Edwin Booms weer opnieuw met veel humor hun nieuwe ontwerpen waarin vinyl ook anderszins een tweede leven kreeg.

De kast 110, uitgevoerd in OSB Chipboard meet 50 x 90 x 45 cm. Het onderstel is uitgevoerd in eiken. De verkoopprijs van € 1450,- betekent wel dat de koper een uniek exemplaar in handen krijgt. Een goud plaat voor het idee. 

Restmateriaal

Sinds 2005 ontwerpen en maken Marieke van Genderen en Edwin Booms interieurprojecten  voor zowel particuliere als zakelijke klanten vanuit hun bedrijf Made.up Interior works.

Vanaf die tijd hebben zij het materiaal dat overbleef bewaard. In 2014 startten zij met het combineren van dit restmateriaal met andere spullen die ze verzamelen, zoals babypoppen, onderdelen van etalage poppen, TV antennes en oude keukendeurtjes… De collectie die zij uitbrengen onder de naam HolyScrap is uniek. 

Speeltuin

Holyscrap is ontstaan vanuit de behoefte om vrij werk te maken, als ‘speeltuin’ en leerschool naast het werken in opdracht.

Bij de Kitchen Door Series zijn oude paneeldeurtjes het uitgangspunt en deze waren te zien op Meesterlijk 2017. 
Bij de Orphan Doll Cabinets is de verzameling babypoppen  ingezet en is het ontwerp voortgekomen uit de zin ‘Off with their Heads” uit Alice in Wonderland. 

Van ieder product wordt in principe maar één stuk gemaakt en heel af en toe in een zeer beperkte oplage. Elk meubel wordt voorzien van een brandmerk met het logo en het eigen, unieke nummer erin.