Foto's: Actiefoto PRess Productions. Overige foto's J.W. Kaldenbach 

De variant op het origineel heeft dezelfde breedte-, hoogte- en dieptematen en hellingshoeken in rug- en zitvlak. Voor het geraamte is geen massief hout maar rondhout gekozen dat in elkaar steekt. Het plaatmateriaal voor de rug en zitting is vervangen door massief hout.  Het idee voor dit demontabele meubel stamt uit 2009 en gekozen is voor het toepassen van inlands kastanje hout.
‘Thanks to Gerrit’ is te koop voor € 2.150,-. 

Geke lensink

Geke Lensink is na haar studie aan de ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten zelfstandig gaan werken, ontwerpt tentoonstellingen, stands en interieurs en voert werk in opdracht uit. Vanaf 2008 ontwerpt zij ook meubilair en serviesgoed.

‘De meeste pret beleef ik bij de optimalisatie van het materiaal. De tactiliteit van een product daagt ons uit om te raken of te worden aangeraakt.'

Thanks to Gerrit is een voorbeeld van haar interpretatie van een onderwerp en haar zoektocht naar de archetypische waarde van een product om dit vanaf de bron opnieuw te ontwikkelen.

Het ontwikkelen van een goed product is voor Geke een constante zoektocht naar de juiste keuzes en de juiste combinatie van ontwerp, detaillering, materialen, productie en prijzen.