Weekamp Montage Service inspecteert de situatie ter plekke en meet de deur digitaal in. Op basis van deze gegevens wordt de deur geproduceerd volgens het Bouwbesluit en de geldende eisen ten aanzien van bijvoorbeeld de inbraakwerendheid. Alle deuren gaan inclusief beglazing en afgeschilderd naar de locatie en worden professioneel afgehangen door het montageteam.

Naar 54 mm

De standaard deuren in de bestaande bouw zijn doorgaans 39 mm dik. Weekamp biedt afnemers de optie om deze deur door haar eigen Montageteam te laten vervangen door een deur van 54 mm die op alle fronten beter presteert. En je hebt de zekerheid van 6 jaar garantie op zowel de deur als de montage.

Voordelen dikke deur

  • Een betere thermische isolatie door toepassing van isolerende panelen en extra isolerend glas in de deuropbouw zorgt voor een positieve bijdrage aan het energielabel van een woning;
  • Toepassing van Weekamp High Performance tochtweringsprofielen voor een duurzame tochtwering;
  • Een dikkere deur met High Performance hang- en sluitwerk zorgt voor een hogere inbraakwerendheid, geeft een veiliger gevoel.

High performance hang- en sluitwerk

Het Weekamp High Performance assortiment hang- en sluitwerk bestaat uit producten die onderworpen zijn aan strenge laboratorium- en praktijktesten. Het voldoet aan de strengste normen van gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid en staat garant voor de  beste kwaliteit en inbraakwerendheid.