La Cabine oogt totaal anders dan de wastafel met spiegel tegen de wand. En eenmaal opgefrist en opgeknapt, kan de kast dicht. Vrijstaand in de ruimte heeft de cabine aan de achterzijde een kleedspiegel.

Luxe hebbedingen

Het merk La Fonction is in het leven geroepen door de Franse design studio piKs. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten gaat de aandacht niet alleen uit naar vormgeving en detail, ook naar een tot in de puntjes gecontroleerd productieproces dat wordt afgerond met een zeer strenge high-end kwaliteitscontrole.

Het merk verwierf bekendheid met een bijzondere leren draagtas annex mobiel werkstation voor een labtop. Deze is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materiaalcombinaties. Het design is oogstrelend en de tas is uiterst functioneel in het gebruik of mee te nemen op reis. De ontwerpen van La Fonction zijn niet goedkoop.

La Cabine

De opdracht voor La Cabine kwam voort uit een samenwerking tussen La Fonction en de Franse meubelproducent Line Art. De lancering van de wastafelcabine vond plaats de Art & Decorative beurs in Parijs. De follow up op de Ventura Interieur maakte deel uit van de Biënnale Interieur Kortrijk 2014.