Foto's [PR]ess Productions en Lonc

Patrick gaf met zijn Clip-board range voor Lonc een nieuwe draai aan een van de oudste bouwprincipes en dit vertaald naar een ingenieus opbouwprincipe van tafels en banken. Hij houdt van strakke lijnen en archetypische vormen van bedrieglijke eenvoud. Patrick ontwerpt, schetst, zaagt, buigt, schaaft, slijpt en last in zijn eigen atelier/werkplaats.

Modulair

De Clip-board serie bestaat uit een (modulaire) tafel, bank en een picknicktafel, die onderling te combineren zijn. Geschikt voor binnen en buitengebruik. De tafelbladen en het zitgedeelte van de banken zijn opgebouwd uit duurzaam FSC-gecertificeerd hardhout.

Ik wil mensen verassen, inspireren en aanmoedigen veelvuldig gebruik te maken van de meubels

Vier delen voor de tafelbladen en drie voor de banken. De trapeziumvormige schragen zijn mat wit of zwart gepoedercoat.

Bank, tafel en picknick set

De bank heeft een zitgedeelte dat 30 cm breed is en bestaat uit drie delen hardhout van 220 cm. Het Bank weegt afhankelijk van de houtsoort 24 – 34 kg.

De tafel is 75 cm breed en bestaat uit 4 delen hout. De hoogte is 75 cm. Het blad heeft een lengte van 220, 385, 550 of 715 cm. Het gewicht varieert van 60 – 87 kg.

De standaard picknick set is een vaste combi van de tafel met een vaste bank in de lengte van 220 cm. Bij langere lengtes kan de losse bank worden toegevoegd of kunnen de gasten aanschuiven met de losse Easer, Easer Wood of Beaser Wood stoelen.