Online interactie biedt deHOUTjournalist ideale mogelijkheden.

Journalistiek en commercie

Onafhankelijke journalistiek en commercie gaan hand in hand samen. Herkenbaar gescheiden en waar het zinvol is door interactie aan elkaar gelinkt. Doel(groep)gerichte kennisoverdracht in houtdesign en houttoepassing, dat gegeven slaat goed aan.

Online houtjournalistiek in optima forma bedrijven: interactief, ongehinderd, 24 uur per dag... met de focus op design en toepassing

DE houtjournalist zelf, maar ook iedereen die dat wil zijn krijgt een podium  om houtjournalistiek in praktijk te brengen.

Online houtjournalistiek zonder enige belemmering, 'at any time', 365 dagen per jaar....

Wie meedoet dient natuurlijk een eigen belang, maar kan ook een positieve bijdrage leveren aan het succes van deHOUTjournalist.nl.
En dat inspireert weer anderen om in te haken.....

Creatieviteit

Jonge ontwerpers en starters in hout interviewen en hen aan te moedigen is leuk. Ook designbeurzen bezoeken, om je heen kijken.... waar je ook bent... Hout is van alle tijden.

DE houtjournalist verstaat de kunst om aan een boodschap in hout een creatieve invulling te geven en de content (tekst en beeld) gebruikersvriendelijk online aan te bieden. Volgers waarderen deze eigenwijze aanpak. 

De beeldvorming in hout zal de overhand krijgen, maar wie geïnteresseerd raakt wil ook de feiten en getallen weten.

Hou't duurzaam

Hout is puur natuur, houdt mensen gezond en blijft voor eeuwig beschikbaar bij duurzaam bosbeheer.......

Zonder bos geen hout...zonder hout geen leven

De focus ligt op design en toepassing. Indien relevant worden items gelinkt naar duurzaam bosbeheer, keurmerken in hout ,  kwaliteitscertificaten, garantielabels.....